藏式蔬菜浓汤

藏式蔬菜浓汤

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 人份

Ingrediënten

  • 干香菇 洗净,切块
    20 克
  • 洋葱 切块
    100 克
  • 土豆 去皮切块
    300 克
  • 菱角 去壳
    100 克
  • 10 克
  • 牛肉肉糜
    100 克
    100 克 培根丁
  • 1000 克
  • 牛奶
    200 克
  • 稀奶油
    50 克
  • 帕玛森奶酪粉
    1 汤匙
  • 依个人口味调整
    ¼ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 8.89 g
Calorieën 929 kJ / 222 kcal
Vetten 1.015 g
Vezels 2.19 g
Koolhydraten 23.51 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...