Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tarteboden
- 200 g Mehl
- 100 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 40 g brauner Zucker
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
- Hülsenfrüchte zum Blindbacken
Füllung und Fertigstellung
- 50 g Mandeln
- 1 Sternanis
- 90 g Zucker
- 100 g Butter, in Stücken
- 100 g Mehl
- 1 TL Orangenschale, unbehandelt, fein abgerieben
- 3 Eier
- 200 - 250 g Pflaumen, in Spalten
- 3 EL gehobelte Mandeln
- Puderzucker zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1632 kJ / 390 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 47 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zwetschgen-Blechkuchen mit Haselnuss-Kruste
1h 30min
Aprikosen-Schoko-Butterkuchen
2h 25min
Soffioni Abruzzesi (Ricotta-Törtchen)
1h 45 min
Vanille-Blaubeer-Kuchen
2 godz. 15 min
Kartoffelsalat mit Zuckerschoten und Backerbsen
1h 10 min
Mascarpone-Käsekuchen mit Streuseln
1h 30min
Heidelbeer-Trüffel-Becher
2h
Gedeckter Apfelkuchen mit karamellisierten Äpfeln
2h
Birnentarte
2h
Apfel-Himbeer-Crumble
1h 30min
Schnelle Erdbeer-Tarte
2h
Zwetschgen-Streusel-Kuchen
1h