Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di formaggio di montagna (formaggio di montagna dei Grigioni piccante), a pezzi (2 cm)
Impasto
- 250 g di farina di grano saraceno
- 150 g di farina
- 100 g di acqua
- 100 g di latte
- 4 uova
- 1 cucchiaino di sale
Verza
- 200 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di burro, non salato
- 300 g di cavolo verza, a strisce (1 cm)
- 1 ¾ di cucchiaino di sale
- 250 g di mezza panna
- 3 l di acqua
-
150
g carne secca svizzera (Bündner Fleisch), a fette, a strisce (5 mm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3623 kJ / 869 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 77 g
- Vetten
- 40 g
Alternatieve recepten
Spätzle al formaggio
1 godz. 10 min
Guetzli dell’Avvento
Geen beoordelingen
Polenta ticinese
45 min
Condimento balsamico
Geen beoordelingen
Crema di pomodoro
25 min
Mississippi Cake chiara
1h 15min
Cookies alle gocce di cioccolato
50 Min
Torta al malto d'orzo
55min
Fonduta moitié-moitié
Geen beoordelingen
Pane all'aglio
15 min
Corona dei Re Magi
2 godz. 15 min
Zuppa d'orzo grigionese
55min