Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa tartara
-
½
mazzetto di prezzemolo fresco, a foglia liscia (circa
10 g), le foglioline
lavate e asciugate - 60 g di cetriolini sott'aceto, a pezzi (3 cm)
- 30 g di cipolle, tagliate a metà
- 2 uova sode
- 150 g di olio di semi di girasole
- 1 uovo (v. Consigli)
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 2 cucchiaini di senape
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 250 g di quark
Asparagi
- 600 g di acqua
- 1100 g di asparagi bianchi, pelati
- 1 ½ cucchiaino sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2088 kJ / 504 kcal
- Eiwitten
- 17.5 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 42 g
Alternatieve recepten
Lasagne
2sa
Insalata di verdura e frutta
10min
Grittibänz dolci
2h 15 min
Purea di mele per la dispensa
Geen beoordelingen
Risotto alla milanese
30 min
Tarte flambé con pancetta
40 min
Trote con riso alle verdure
45 min
Zuppa di zucca
35 min
Salsa cocktail
5min
Crema di piselli e zenzero con salmone al limone e broccoli
1sa
Caramelle alla panna
2sa
Zuppa d'orzo grigionese
55min