南乳汁酱羊肉

南乳汁酱羊肉

4.2 5 beoordelingen
Voorbereiding. 4u. 20min
Totaal 5u. 20min
4 人份

Ingrediënten

  • 白酒
    20 克
  • 香菜 洗净沥干,切小段
    40 克
  • 5 片
  • 蒜头 拍碎
    2 瓣
  • 海鲜酱
    80 克
  • 红腐乳汁
    120 克
  • 京葱 切小段
    1 根
  • 花椒 约1茶匙
    3 克
  • 花雕酒
    200 克
  • 适合炖煮的羊肉,不带骨 腿肉,切大块
    800 克
  • 20 克
  • 八角
    2 颗
  • 桂皮
    2 根
  • 香叶
    1 片
  • 冰糖
    80 克
  • 300 克
  • 约5克
    1 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 1738.8 mg
Eiwitten 42.7 g
Calorieën 1890.5 kJ / 452.3 kcal
Vetten 10.7 g
Vezels 1.2 g
Verzadigd vet 3.8 g
Koolhydraten 34.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...