Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 ząbki czosnku
- 50 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 30 g kolendry, świeżej
- 80 g cebuli szalotki, pokrojonej na kawałki
- 15 g czerwonego octu winnego
- 60 g oliwy z oliwek
- ½ łyżeczki soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Voeding
- per 1 Cały przepis
- Calorieën
- 2638.3 kJ / 630.6 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 21.2 g
- Vetten
- 60.1 g
- Verzadigd vet
- 8.4 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 1218.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tapenada
5 min
Pasta z pieczonej papryki i orzechów włoskich (Muhammara)
1h 40min
Steki z polędwicy wołowej z sosem chimichurri
40min
Sos z czerwonego wina
40min
Zupa bouillabaisse z sosem rouille
1h 10min
Krem z parmezanu
10 min
Salsa z pomidorów i kolendry
1 godz. 5 min
Gremolata z parmezanem
5 min
Sos berneński
15min
Sycylijska caponata
30min
Sos majonezowy z chimichurri
10 min
Pasta baba ganoush z kminem rzymskim
1h 40min