Pasta med fennikel- og tomatsauce

Pasta med fennikel- og tomatsauce

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 45min
4 portioner

Ingrediënten

  • fennikelfrø, tørret
    1 tsk
  • vegetabilsk olie
    20 g
  • løg halveret og derefter skåret i skiver (5 mm)
    60 g
  • fennikel skåret i skiver (2-3 cm), blade reserveret til pynt
    400 g
  • sukker
    20 g
  • hakkede tomater, dåse
    400 g
  • tomatpure
    20 g
  • vand plus ekstra til kogning af pasta
    100 g
  • havsalt plus ekstra efter smag og til kogning af pasta
    1 tsk
  • sort peber, stødt plus ekstra efter smag
    ¼ tsk
  • grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l) smuldret
    ½
    ½ tsk grøntsagsbouillon
  • balsamico glace
    2 skvæt
  • pasta (fx penne)
    350 g
  • vand
  • havsalt
  • pinjekerner
    30 g
  • små mozzarellakugler drænede
    125 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 20 g
Calorieën 2324 kJ / 551 kcal
Vetten 17 g
Vezels 6.4 g
Koolhydraten 76 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen