Apparaten en accessoires
Vegan kaas dip
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
8 porties
Ingrediënten
-
rauwe cashewnoten60 g
-
warm water om te weken
-
water500 g
-
aardappel in stukken gesneden (2 cm)400 g
-
wortel in stukken gesneden (2 cm)80 g
-
ui gevierendeeld50 g
-
witte balsamico azijn2 el
-
sojamelk50 g
-
jalapeño peper, uit blik in stukken gesneden30 g
-
citroensap1 el
-
knoflookpoeder½ - ¾ el
-
uienpoeder½ - ¾ el
-
biergistvlokken40 g
-
gemalen cayennepeper3 snuifjes
-
zout1 ¼ - 1 ½ theelepel
-
verse peterselie gehakt¼ bos
-
tortilla chips om te serveren
-
gemengde groenten in staafjes gesneden, om te serveren
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
480.2 mg
Eiwitten
2.9 g
Calorieën
412.8 kJ /
98.7 kcal
Vetten
3.5 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
0.6 g
Koolhydraten
14.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegan kaas
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
1u. 20min
Lactosevrije milkshake
Geen beoordelingen
Mout milkshake
10min
Kleine carnaval beignets
Geen beoordelingen
Broodkruimels
5min
Koken van bulgur
35min
250 g sjalot fruiten
Geen beoordelingen
Gevulde veggieslakken
45min
Snelle brownie
25min
Smoothie bowl met frambozen en chiazaad
10min
Eiersalade met curry
1u. 30min
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1u. 10min