Apparaten en accessoires
Vegan kaas dip
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
8 porties
Ingrediënten
-
rauwe cashewnoten60 g
-
warm water om te weken
-
water500 g
-
aardappel in stukken gesneden (2 cm)400 g
-
wortel in stukken gesneden (2 cm)80 g
-
ui gevierendeeld50 g
-
witte balsamico azijn2 el
-
sojamelk50 g
-
jalapeño peper, uit blik in stukken gesneden30 g
-
citroensap1 el
-
knoflookpoeder½ - ¾ el
-
uienpoeder½ - ¾ el
-
biergistvlokken40 g
-
gemalen cayennepeper3 snuifjes
-
zout1 ¼ - 1 ½ theelepel
-
verse peterselie gehakt¼ bos
-
tortilla chips om te serveren
-
gemengde groenten in staafjes gesneden, om te serveren
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
480.2 mg
Eiwitten
2.9 g
Calorieën
412.8 kJ /
98.7 kcal
Vetten
3.5 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
0.6 g
Koolhydraten
14.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegan kaas
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Mousse van kaas
10min
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Geen beoordelingen
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Geen beoordelingen
Matzeballen
Geen beoordelingen
Mini kerstboompjes
45min
Mango kleefrijst cake (vegan)
11u.
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Geen beoordelingen
Kokos en karamel cheesecake
Geen beoordelingen
Kruiden en Cashew dip
8u. 10min
Pistache Moelleux
30min
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1u. 40min
Graubünden gerstsoep
Geen beoordelingen