Apparaten en accessoires
Vegan kaas dip
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
8 porties
Ingrediënten
-
rauwe cashewnoten60 g
-
warm water om te weken
-
water500 g
-
aardappel in stukken gesneden (2 cm)400 g
-
wortel in stukken gesneden (2 cm)80 g
-
ui gevierendeeld50 g
-
witte balsamico azijn2 el
-
sojamelk50 g
-
jalapeño peper, uit blik in stukken gesneden30 g
-
citroensap1 el
-
knoflookpoeder½ - ¾ el
-
uienpoeder½ - ¾ el
-
biergistvlokken40 g
-
gemalen cayennepeper3 snuifjes
-
zout1 ¼ - 1 ½ theelepel
-
verse peterselie gehakt¼ bos
-
tortilla chips om te serveren
-
gemengde groenten in staafjes gesneden, om te serveren
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
480.2 mg
Eiwitten
2.9 g
Calorieën
412.8 kJ /
98.7 kcal
Vetten
3.5 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
0.6 g
Koolhydraten
14.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegan kaas
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kipnuggets
40min
Verfrissende Melkdrank
5min
Krokante Onsen Eieren met Kool
Geen beoordelingen
Druiven en cava trifle
Geen beoordelingen
Sunrise smoothie
10min
Mango, banaan en bosbessenpuree
10min
Vegan feta in olie met kruiden
Geen beoordelingen
Rode ogen gevulde eieren
Geen beoordelingen
Gekookte pasta
20min
Bosbessen cheesecake-ijs
14u. 35min
Chocoladeroomijs
12u.
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1u. 10min