
Apparaten en accessoires
Vegan kaas dip
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
8 porties
Ingrediënten
-
rauwe cashewnoten60 g
-
warm water , om te weken
-
water500 g
-
aardappelen , in stukken (2 cm)400 g
-
wortelen , in stukken (2 cm)80 g
-
uien , in vierden50 g
-
witte balsamico azijn2 el
-
sojamelk50 g
-
jalapeño peper, uit blik , in stukken30 g
-
citroensap1 el
-
knoflookpoeder½ - ¾ el
-
uienpoeder½ - ¾ el
-
biergistvlokken40 g
-
gemalen cayennepeper3 snuifjes
-
zout1 ¼ - 1 ½ tl
-
verse peterselie , gehakt¼ bos
-
tortilla chips , om op te dienen
-
gemengde groenten , in staafjes, om op te dienen
Voeding per 1 portie
Calorieën
412.8 kJ /
98.7 kcal
Eiwitten
2.9 g
Koolhydraten
14.5 g
Vetten
3.5 g
Verzadigd vet
0.6 g
Vezels
2 g
Natrium
480.2 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Vegan kaas
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35min
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Geen beoordelingen
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Vegan cheddar mac & cheese
Geen beoordelingen
Lactose- en glutenvrije pistachecrème
12u. 15min
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
55min
Ingemaakte citroenen
Geen beoordelingen
Gebakkrans met geroosterde groenten
1u. 40min
Basis karamel
25min
Koken van speltgraan
Geen beoordelingen
Gazellehoorns
1u.
Duo van zondagse vlechtbroodjes
2u. 10min