Apparaten en accessoires
Vegan baklava
Voorbereiding. 45min
Totaal 2u. 40min
25 stuks
Ingrediënten
-
ongezouten, gepelde pistachenoten200 g
-
suiker200 g
-
gepelde walnoten150 g
-
kaneelpoeder en 1 el meer voor de siroop1 tl
-
olijfolie200 g
-
filodeeg (± 8 velen, elk 33 x 46 cm)350 g
-
water150 g
-
ahornsiroop100 g
-
geraspte sinaasappelschil (van 1 sinaasappel)1 el
-
rozenwater2 tl
-
citroensap2 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
68.8 mg
Eiwitten
3.6 g
Calorieën
1002 kJ /
239.5 kcal
Vetten
16.3 g
Vezels
1.7 g
Verzadigd vet
2.1 g
Koolhydraten
21.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegan lekkernijen
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Driedubbele Chocolade Muffins
50 min
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
No ratings
Gestoomde Chocolade Flan Cake
No ratings
Inktvis "à Lagareiro"
No ratings
Kimchi kaasdip
No ratings
Tempé
48 h
Scandinavische brunch
No ratings
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1 h 5 min
Simit - Turkse sesam bagel
2 h 10 min
Popeye's power bowl met bramen
No ratings
Avocadosap met dadels
5 min
Gele smoothie bowl
2 h 20 min