Apparaten en accessoires
Vegan baklava
Voorbereiding. 45min
Totaal 2u. 40min
25 stuks
Ingrediënten
-
ongezouten, gepelde pistachenoten200 g
-
suiker200 g
-
gepelde walnoten150 g
-
kaneelpoeder en 1 el meer voor de siroop1 tl
-
olijfolie200 g
-
filodeeg (± 8 velen, elk 33 x 46 cm)350 g
-
water150 g
-
ahornsiroop100 g
-
geraspte sinaasappelschil (van 1 sinaasappel)1 el
-
rozenwater2 tl
-
citroensap2 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
68.8 mg
Eiwitten
3.6 g
Calorieën
1002 kJ /
239.5 kcal
Vetten
16.3 g
Vezels
1.7 g
Verzadigd vet
2.1 g
Koolhydraten
21.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegan lekkernijen
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40 min
Pasta met crème van pistache
30 min
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Brak ocen
Gegrilde zeevruchten plank
Brak ocen
Ovenburger
1 godz. 45 min
Cashew- en kokosmelk
10 min
Gebakkrans met geroosterde groenten
1 godz. 40 min
Kruiden- en citroenzout
1 godz.
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1 godz.
350 g sjalot fruiten
Brak ocen
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35 min
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
35 min