Apparaten en accessoires
Vegan baklava
Voorbereiding. 45min
Totaal 2u. 40min
25 stuks
Ingrediënten
-
ongezouten, gepelde pistachenoten200 g
-
suiker200 g
-
gepelde walnoten150 g
-
kaneelpoeder en 1 el meer voor de siroop1 tl
-
olijfolie200 g
-
filodeeg (± 8 velen, elk 33 x 46 cm)350 g
-
water150 g
-
ahornsiroop100 g
-
geraspte sinaasappelschil (van 1 sinaasappel)1 el
-
rozenwater2 tl
-
citroensap2 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
68.8 mg
Eiwitten
3.6 g
Calorieën
1002 kJ /
239.5 kcal
Vetten
16.3 g
Vezels
1.7 g
Verzadigd vet
2.1 g
Koolhydraten
21.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegan lekkernijen
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
Geen beoordelingen
Cookie Monster Cheesecake IJs
8u. 25min
Glutenvrije appel- en citroentaart
1u. 30min
Gevouwen kruidenbrood
1u. 10min
Druiven en cava trifle
Geen beoordelingen
Pizza met fruit en yoghurt
Geen beoordelingen
Tropische mousse zonder toegevoegde suikers
10min
Maanzaadslakken
Geen beoordelingen
Kip katsu curry met rijst
1u. 40min
Citroen-kokos bliss balletjes
40min
Pikante Kip met Kokosrijst
Geen beoordelingen
Kaneelrolletjes met glazuur
2u. 30min