Apparaten en accessoires
Vegan baklava
Voorbereiding. 45min
Totaal 2u. 40min
25 stuks
Ingrediënten
-
ongezouten, gepelde pistachenoten200 g
-
suiker200 g
-
gepelde walnoten150 g
-
kaneelpoeder en 1 el meer voor de siroop1 tl
-
olijfolie200 g
-
filodeeg (± 8 velen, elk 33 x 46 cm)350 g
-
water150 g
-
ahornsiroop100 g
-
geraspte sinaasappelschil (van 1 sinaasappel)1 el
-
rozenwater2 tl
-
citroensap2 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
68.8 mg
Eiwitten
3.6 g
Calorieën
1002 kJ /
239.5 kcal
Vetten
16.3 g
Vezels
1.7 g
Verzadigd vet
2.1 g
Koolhydraten
21.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegan lekkernijen
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Geen beoordelingen
Mediterrane groentepasta
Geen beoordelingen
Ijs van Kokos met Ananascoulis en Gemberkoekjes
Geen beoordelingen
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Geen beoordelingen
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Geen beoordelingen
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Geen beoordelingen
Cholent
Geen beoordelingen
Engelse brunch
Geen beoordelingen
Bananen powerballs
15min
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Geen beoordelingen
Chorizo Quiche
2u. 30min
Rendang met Gele Kleefrijst
2u. 45min