Vegan baklava

Vegan baklava

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 45min
Totaal 2u. 40min
25 stuks

Ingrediënten

  • ongezouten, gepelde pistachenoten
    200 g
  • suiker
    200 g
  • gepelde walnoten
    150 g
  • kaneelpoeder en 1 el meer voor de siroop
    1 tl
  • olijfolie
    200 g
  • filodeeg (± 8 velen, elk 33 x 46 cm)
    350 g
  • water
    150 g
  • ahornsiroop
    100 g
  • geraspte sinaasappelschil (van 1 sinaasappel)
    1 el
  • rozenwater
    2 tl
  • citroensap
    2 tl

Voeding per 1 stuk

Calorieën 239.5 kcal / 1002 kJ
Eiwitten 3.6 g
Vetten 16.3 g
Koolhydraten 21.5 g
Vezels 1.7 g
Verzadigd vet 2.1 g
Natrium 68.8 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...