
Apparaten en accessoires
Vegan baklava
Voorbereiding. 45min
Totaal 2u. 40min
25 stuks
Ingrediënten
-
ongezouten, gepelde pistachenoten200 g
-
suiker200 g
-
gepelde walnoten150 g
-
kaneelpoeder en 1 el meer voor de siroop1 tl
-
olijfolie200 g
-
filodeeg (± 8 velen, elk 33 x 46 cm)350 g
-
water150 g
-
ahornsiroop100 g
-
geraspte sinaasappelschil (van 1 sinaasappel)1 el
-
rozenwater2 tl
-
citroensap2 tl
Voeding per 1 stuk
Calorieën
239.5 kcal /
1002 kJ
Eiwitten
3.6 g
Vetten
16.3 g
Koolhydraten
21.5 g
Vezels
1.7 g
Verzadigd vet
2.1 g
Natrium
68.8 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Vegan lekkernijen
12 recepten
Benelux
Benelux