Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g mleka, plus dodatkowo 2 łyżki do posmarowania
- 3 żółtka
- 30 g masła
- 50 g cukru
-
1
łyżeczka cukru waniliowego, wykonanego w TM
of 2 łyżeczki cukru wanilinowego - 40 g mąki pszennej
- 50 g rodzynek
- 1 opakowanie ciasta francuskiego (ok. 275 g)
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 717 kJ / 171.4 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 8.4 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 89.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ciasto grysikowe z owocami i galaretką (bez pieczenia)
6 Std. 20 Min
Muffiny pizzowe z kurczakiem z rosołu i kukurydzą
1 Std. 50 Min
Ślimaki na przerwę
2 Std. 15 Min
Paluchy z ciasta francuskiego z nadzieniem
40 dk
Hot-dogowe muffiny
2h
Czekoladowe muffinki z czerstwego pieczywa
1 Std. 15 Min
Focaccia ziemniaczana z szynką i serem
2 godz. 50 min
Bułeczki-jabłka
2 Std. 30 Min
Galette z krojonymi jabłkami (TM6)
1 godz. 20 min
Imprezowy pierścień z szynką i serem
2h
Norweskie bułeczki z budyniem (Skoleboller)
2h
Warkocze orzechowe
2h