Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g białej czekolady, pokrojonej na kawałki, plus dodatkowa ilość startej czekolady do dekoracji (opcjonalnie)
- 120 g herbatników
- 60 g masła, pokrojonego na kawałki
- 500 g sera mascarpone, podzielonego na kawałki
-
30
g cukru waniliowego, wykonanego w TM
of 30 g cukru - 400 g truskawek, mrożonych (patrz wskazówka)
- 70 - 100 g miodu
- 1 banan, dojrzały, pokrojony na kawałki (ok. 90 g)
- truskawki, świeże, przekrojone na pół, do dekoracji (optioneel)
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1522.6 kJ / 363.7 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 26.8 g
- Verzadigd vet
- 18.2 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 55 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Czekoladowe ciasto lodowe z mascarpone i orzechami laskowymi
3 Std. 15 Min
Sernik walentynkowy z borówkami
4h 30 min
Budyniowo-sernikowe ciasto na zimno
3 Std. 20 Min
Tęczowy deser z galaretek
3h 45min
Deser waniliowy z musem truskawkowym
25 Min
Fondant czekoladowy
50 min
Deser plaża
2 Std. 30 Min
Lody stracciatella
8h 15min
Tort z niespodzianką
12h
Czekoladowy tort lodowy z ciastkami
8 Std. 20 Min
Mrożony deser z krojonymi truskawkami (TM6)
6 Std. 10 Min
Deser z truskawkami (TM5)
20min