Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- boter, voor de vorm
- bloem, voor de vorm
- 8 eieren, wit en dooier gescheiden
- 1 snuifje zout
- 180 g havervlokken
- 200 g geroosterde ongezouten pinda's
- 250 g ontpitte dadels
- 80 g honing
- 40 g olijfolie
- 1 tl kaneelpoeder
- kaneelpoeder, naar eigen smaak
- 800 g water
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1420.4 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 31.2 g
- Vetten
- 17.7 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zoete aardappel muffins met walnoten
1h
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1h
Pindakaas en koekjesijs
Geen beoordelingen
Matzeballen
Geen beoordelingen
Franse brunch
Geen beoordelingen
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Geen beoordelingen
Pindakoekjes met chocolate-chip
Geen beoordelingen
Gestoomde marmercake
1 godz. 30 min
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Geen beoordelingen
Geroosterde porchetta met peren en uien
12h
Kaiserschmarrn - Oostenrijkse pannenkoek
35 min
Sojabolognese
40 min