青木瓜鱼汤

青木瓜鱼汤

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 2u. 15min
5 人份

Ingrediënten

  • 鱼骨 马友鱼,切块 (4公分)
    250 克
  • 食油 涂抹用
    2 汤匙
  • 老姜片
    10 克
  • 红枣 去核
    30 克
  • 枸杞
    15 克
  • 大豆
    25 克
  • 青木瓜果肉 切块 (4公分)
    400 克
  • 1300 克
  • 小干贝 (optioneel)
    10 克
  • ,适量调味
    ½ 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 258 mg
Eiwitten 1 g
Calorieën 436 kJ / 104 kcal
Vetten 6 g
Vezels 0 g
Verzadigd vet 1 g
Koolhydraten 11 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...