Gotowanie na parze kalarepy (550-1200 g)

Gotowanie na parze kalarepy (550-1200 g)

4.0 4 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
550 g

Ingrediënten

  • 500 g wody
  • 550 - 1200 g kalarepy obranej, pokrojonej na 3 cm kawałki

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 100 g

Natrium 21.7 mg
Eiwitten 1.7 g
Calorieën 113 kJ / 27 kcal
Vetten 0.1 g
Vezels 3.6 g
Verzadigd vet 0 g
Koolhydraten 6.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...