Apparaten en accessoires
牛肉餡餅
Voorbereiding. 1u.
Totaal 1u. 30min
10 塊
Ingrediënten
-
牛五花肉 去筋、切塊(約3公分)300 克
-
溫水 (約55°C~70°C)150 克
-
中筋麵粉 多備一些撒粉用200 克
-
鹽¾ 茶匙
-
油1 大匙
-
薑10 克
-
蔥 切段(約2公分)120 克
-
蛋 稍微打散1 顆
-
醬油1 大匙
-
細砂糖1 茶匙
-
米酒1 大匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
香油1 大匙
-
沙拉油 適量,油煎用
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 塊
Eiwitten
6.8 g
Calorieën
962 kJ /
230 kcal
Vetten
15.1 g
Vezels
0.6 g
Koolhydraten
16.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
名廚美饌
90 recepten
Taiwan
Taiwan
美善品美味秘密
157 recepten
Taiwan
Taiwan