Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan moreno mallorquín
- 350 g de agua
- 15 g de levadura prensada fresca
- 400 g de harina integral de trigo (y un poco más para espolvorear)
- 200 g de harina de fuerza
Acompañamientos
- 3 tomates maduros
- 6 lonchas de jamón serrano
- 6 rebanadas de queso de Mahón
- 180 g de sobrasada mallorquina
- 12 lonchas de camaiot
- 12 alcaparrones
- 12 guindillas verdes en vinagre
- 30 aceitunas machacadas
- 30 aceitunas negras
- aceite de oliva virgen extra para servir
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2850 kJ / 682 kcal
- Eiwitten
- 26.93 g
- Koolhydraten
- 69.27 g
- Vetten
- 32.99 g
- Vezels
- 8.53 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coca de cebolla caramelizada con higos y sobrasada
1sa 15 dk
Coca de ensaimada con sobrasada
10h 30min
Cocas de Valldemossa
1 Std. 50 Min
Focaccia art
1sa 15 dk
Colines cristal al aceite de oliva
4 Std.
Gulash y buñuelos de pan con guarnición de lombarda
2 Std.
Empanadas mallorquinas
1h
Bizcocho o coca de cuarto
1h
Coca mallorquina de espinacas con sardinas
30 min
Focaccia de aceitunas negras
1h 35 min
Cocarrois mallorquines de repollo y coliflor
1h 30 min
Coca de trempó de verano
1h