Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g ryżu do sushi
- 50 g octu ryżowego
- 15 g cukru
- 1 łyżeczka soli
- 1000 g wody, plus dodatkowa ilość do zwilżenia dłoni
-
150 - 200
g filetów z łososia, świeżych, bez skóry (sashimi, pokrojonych na ok. 2,5 x 5 cm kawałki, o grubości 6-12 mm, patrz wskazówka)
of 100 g tuńczyka, świeżego (filetów pokrojonych na ok. 2,5 x 5 cm kawałki, o grubości 6-12 mm) - pasta wasabi, ilość do posmarowania nigiri
- imbir marynowany, ilość do podania (optioneel)
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 263.4 kJ / 63 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 10.5 g
- Vetten
- 1.1 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 199.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Jajka w koszulce na Varomie
30min
Sushi temaki
1h 30 min
Sushi z kaszy bulgur z łososiem
1 godz. 20 min
Zupa miso, sałatka z makaronem azjatyckim; Muffinki matcha (bez laktozy)
1hod. 45min
Czarne sezamki
1 godz. 50 min
Jajka w koszulce w koszyczku
25min
Sushi z wędzonym łososiem
1 godz. 20 min
Jabłka w karmelu
30min
Sushi z krewetkami w tempurze
2 godz. 40 min
Sushi z pikantnym tuńczykiem
1h 25 min
Ryż do sushi
1hod.
Sushi z surimi i serkiem kremowym
1 godz. 20 min