Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g wody
- 500 - 800 g gruszek obranych lub ze skórką, bez gniazd nasiennych, przekrojonych na pół
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 258 kJ / 61 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gotowanie na parze młodych marchewek (200-600 g)
30 min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (550-800 g)
40min
Gotowanie na parze młodych marchewek (650-1200 g)
35min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (200-500 g)
30 min
Gotowanie na parze ćwiartek gruszek (200-400 g)
15min
Gotowanie na parze papryki (100-300 g)
15min
Gotowanie na parze ćwiartek gruszek (500-800 g)
25min
Gotowanie na parze kalarepy (200-600 g)
30 min
Gotowanie na parze brzoskwiń (500-800 g)
20min
Gotowanie na parze jabłek (500-1000 g)
25min
Gotowanie na parze połówek gruszek (200-400 g)
20min
Gotowanie na parze jabłek (200-400 g)
20min