Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salada de grão
- 1 dente de alho pequeno (opcional)
- 10 g coentros
- 5 g manjericão
- 240 g iogurte grego natural
- 30 g sumo de limão
- ½ - 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 500 g grão-de-bico cozido escorrido
- 150 g pimento vermelho cortado em tiras
- 150 g pepino cortado em meias-luas
Pesto de rama de rabanete
- 60 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 30 g amêndoa
- 1 dente de alho
- 70 g rama de rabanete (rama de 1 molho pequeno aprox.)
- 6 pés de hortelã
- 350 g azeite
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
Pan Bagnat
- 300 g água
- 50 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 15 g fermento de padeiro fresco
- 500 g farinha tipo 65
- 30 g açúcar
- 10 g sal grosso
Recheio
- 350 g tomate maduro cortado em rodelas
- 60 g azeitonas verdes s/ caroço
- 80 g azeite
- 240 g atum em lata escorrido (3 latas aprox.)
- 40 g vinagre
- 2 - 4 filetes de anchova, em óleo
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 2 c. chá de orégãos
- 150 g alface
- Coentros, só as folhas, q.b. p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 5656.7 kJ / 1352 kcal
- Eiwitten
- 37.8 g
- Koolhydraten
- 93.1 g
- Vetten
- 93.2 g
- Verzadigd vet
- 14.1 g
- Vezels
- 10.7 g
- Natrium
- 2513.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tacos de camarão e manga
25 min
Filetes de dourada no forno com gengibre e esparregado de manjericão e avelã
50 min
Semifrio de leite condensado e honeycomb
2 godz. 35 min
Salada de rabanete e cenoura com coentros -TM5
Geen beoordelingen
Ensopado à caçador Polonês (Bigos)
1h 40min
Ovos com bacon e pimentos
35 min
Manakish (pão za'atar)
2h 40min
Salada de bacalhau, aipo e tomate com vinagreta
1h 15 min
Caldo de feijão preto
13u. 5min
Cebola picada
5 min
Cozer 200-400 g de alho-francês
30 min
Peixe cítrico e legumes a vapor
40 min