Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Soutzoukakia
- 2 căței de usturoi
- 80 g ceapă galbenă (aprox. ½ ceapă)
- 50 g ulei de măsline
- 60 g pesmet
- 1 linguriță chimion măcinat
- 1 linguriță sare
- ½ linguriță piper negru măcinat
- 100 g vin alb, sec
- 500 g carne tocată de vită
Sosul
- 50 g ulei de măsline, plus pentru uns
- 400 g roșii întregi, la conservă
- 100 g vin alb, sec
- 2 lingurițe zahăr (opțional)
- 1 linguriță oregano uscat
- 30 g pastă de roșii
- 1 linguriță sare
- ½ linguriță piper negru măcinat
- 400 g apă
- 200 g orez alb cu bob mediu, clătit
- Voeding
- per 1 porție
- Calorieën
- 3052.3 kJ / 729.5 kcal
- Eiwitten
- 25.9 g
- Koolhydraten
- 32.2 g
- Vetten
- 51 g
- Verzadigd vet
- 13.2 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1483.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ruladă-omidă cu ciocolată
3h 15 min
Pui cu lămâie și usturoi
30min
Tocăniță în stil grecesc
45min
Pâine cu usturoi, spanac și anghinare
Pas d’évaluation
Coaste de porc lipicioase cu măr
2h 30min
Pui cu ierburi de Provence, orez și piersici
1h
Tocăniță de cartofi cu carne de vită
1h 10 min
Pui dulce-acrișor cu orez
40min
Tocăniță de porc cu ardei
40min
Tocăniță de pui cu mazăre
1h 15min
Tocăniță de pui cu muștar
40min
Tocăniță de carne, cu mămăligă
4h