Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g pão de véspera
- 6 pés de salsa, só as folhas
- 80 g cebola
- 500 g carne de vaca picada
- 1 ovo
- 1 ¾ c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta
- 3 c. chá de colorau
- 1 c. chá de tomilho seco
- 100 g polpa de tomate
- 550 g água
- 1 - 2 dentes de alho
- 50 g manteiga s/ sal
- 400 - 500 g batata cortada às rodelas (0,5 cm aprox.)
- 2 - 3 pimentos verdes cortados em pedaços (3-4 cm aprox.)
- 1 - 2 tomates cortados em pedaços
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2588.7 kJ / 618.7 kcal
- Eiwitten
- 29.6 g
- Koolhydraten
- 42.2 g
- Vetten
- 37.6 g
- Verzadigd vet
- 16.5 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 1285.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lombinho à coreana com salada de arroz
40min
Arroz com tiras de carne e pimento vermelho
45min
Pilaf de porco
45min
Rassolnik (sopa de cornichons)
1h 20min
Guisado dos reis
13h 10min
Lombo de porco com vegetais
40min
Baguete com carne e molho de ervas
40min
Entrecosto agridoce
40min
Tagine de frango com laranjas caramelizadas
35min
Frango georgiano (Chakhokhbili) com bulgur
1h 15min
Bolo de fígado
1h 50 min.
Pernil de porco com cebolinhas, cogumelos e esmagada de ervilhas e espargos
12 godz.