Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g pão de véspera
- 6 pés de salsa, só as folhas
- 80 g cebola
- 500 g carne de vaca picada
- 1 ovo
- 1 ¾ c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta
- 3 c. chá de colorau
- 1 c. chá de tomilho seco
- 100 g polpa de tomate
- 550 g água
- 1 - 2 dentes de alho
- 50 g manteiga s/ sal
- 400 - 500 g batata cortada às rodelas (0,5 cm aprox.)
- 2 - 3 pimentos verdes cortados em pedaços (3-4 cm aprox.)
- 1 - 2 tomates cortados em pedaços
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2588.7 kJ / 618.7 kcal
- Eiwitten
- 29.6 g
- Koolhydraten
- 42.2 g
- Vetten
- 37.6 g
- Verzadigd vet
- 16.5 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 1285.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Galete de frango familiar
1h 55min
Asas de frango com molho de amendoim e arroz
50 Min
Salada de couve-flor e batata
30min
Trutas recheadas à moda de Bragança
Geen beoordelingen
Almôndegas mexicanas com feijão preto
1 Std.
Bife com couve e massa chinesa
55 min
Pilaf de arroz selvagem com porco
1 Std. 10 Min
Arroz de salmonete
1 Std. 45 Min
Mojito sem álcool de maracujá
10 min
Sopa de bulgur e lentilhas vermelhas
55 min
Gratinado de nachos
1 Std.
Caldo-verde de feijão branco
40min