Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g pão de véspera
- 6 pés de salsa, só as folhas
- 80 g cebola
- 500 g carne de vaca picada
- 1 ovo
- 1 ¾ c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta
- 3 c. chá de colorau
- 1 c. chá de tomilho seco
- 100 g polpa de tomate
- 550 g água
- 1 - 2 dentes de alho
- 50 g manteiga s/ sal
- 400 - 500 g batata cortada às rodelas (0,5 cm aprox.)
- 2 - 3 pimentos verdes cortados em pedaços (3-4 cm aprox.)
- 1 - 2 tomates cortados em pedaços
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2588.7 kJ / 618.7 kcal
- Eiwitten
- 29.6 g
- Koolhydraten
- 42.2 g
- Vetten
- 37.6 g
- Verzadigd vet
- 16.5 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 1285.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pilaf de porco
45min
Frango picante com cuscuz de cenoura
1h 40 min
Lombo de porco à brasileira
2 Std. 25 Min
Baguete com carne e molho de ervas
40min
Carne de vaca picante com pera
50min
Pita shoarma de frango
8 godz.
Piadina romana com salada de rúcula feta e figo
1h
Strudel de salsicha e uva
1 Std. 30 Min
Frango georgiano (Chakhokhbili) com bulgur
1 Std. 15 Min
Tarte com recheio de peru
1 Std. 30 Min
Pernil de porco com cebolinhas, cogumelos e esmagada de ervilhas e espargos
12h
Creme de abóbora com ravioli
35min