Gyozas japonesas de porco e gengibre
TM6 TM5

Gyozas japonesas de porco e gengibre

4.0 (1 beoordeling)

Ingrediënten

  • 1 c. sopa de óleo de sésamo
  • 250 g pescoço de porco desossado
  • 4 cebolos (spring onions) s/ casca, cortados em pedaços (2 cm aprox.)
  • 1 pedaço de gengibre fresco s/ casca (2 cm aprox.)
  • 2 dentes de alho
  • 1 c. chá de açúcar
  • 1 c. sopa de vinagre de vinho
    of 1 c. sopa de vinagre de arroz
  • 1 c. sopa de molho de soja (tamari), mais q.b. p/ servir
  • 25 folhas de massa wonton
  • 500 g água
  • 2 c. sopa de óleo de girassol
  • Pasta de wasabi q.b. p/servir

Voeding
per 1 unidade
Calorieën
171.6 kJ / 41 kcal
Eiwitten
2.5 g
Koolhydraten
2 g
Vetten
2.5 g
Verzadigd vet
0.4 g
Vezels
0.1 g
Natrium
57.8 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten