Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g wiśni, świeżych, bez pestek (patrz wskazówka)
- 1200 g wody
- 75 - 125 g cukru
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 411.6 kJ / 98.4 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 24.7 g
- Vetten
- 0.3 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 9.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bulion z resztek warzyw
50 min
Kompot jabłkowo-gruszkowy
1sa 15 dk
Kompot porzeczkowo-agrestowy
30 min
Syrop malinowy
1h 25 min
Kompot z rabarbaru
2h 15 min
Rumienienie kiełbasy
20 min
Kompot gruszkowy (w słoikach na zimę)
50 min
Kompot wiśniowy (w słoikach na zimę)
50 min
Dżem z owoców leśnych
40 min
Dżem malinowy
40 min
Delikatne rumienienie fasolki szparagowej
25 Min
Mleczna zupa dyniowa z zacierkami (na słodko)
20 min