Terrine de légumes de printemps, émulsion de cerfeuil
TM6 TM5

Terrine de légumes de printemps, émulsion de cerfeuil

(Geen beoordelingen)

Ingrediënten

La terrine

  • 300 g d'eau
  • 100 g de carottes, en bâtonnets
  • 100 g d'haricots verts frais
  • 50 g de fêves fraîches
  • 50 g de petits pois frais
  • 4 feuilles de gélatine (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 500 g de lait de coco
  • 2 pincées de piment d'Espelette
  • 1 c. à café de sel

L'émulsion au cerfeuil

  • 1 bouquet de cerfeuil frais
  • 30 g de jus de citron vert
  • 30 g d'huile d'olive
  • 30 g d'eau

Voeding
per 1 part
Calorieën
1048.2 kJ / 253.5 kcal
Eiwitten
6.3 g
Koolhydraten
7.8 g
Vetten
20.8 g
Verzadigd vet
14.5 g
Vezels
4.5 g
Natrium
367 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten