Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La terrine
- 300 g d'eau
- 100 g de carottes, en bâtonnets
- 100 g d'haricots verts frais
- 50 g de fêves fraîches
- 50 g de petits pois frais
- 4 feuilles de gélatine (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 500 g de lait de coco
- 2 pincées de piment d'Espelette
- 1 c. à café de sel
L'émulsion au cerfeuil
- 1 bouquet de cerfeuil frais
- 30 g de jus de citron vert
- 30 g d'huile d'olive
- 30 g d'eau
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1048.2 kJ / 253.5 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 7.8 g
- Vetten
- 20.8 g
- Verzadigd vet
- 14.5 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 367 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pommes Dauphine
1h 40 min
Salade de chou blanc (TM6)
15 Min
Petits flans aux asperges
55 min
Pizza aux pommes de terre, cèpes et saucisse fraîche
3 godz. 50 min
Risotto
Geen beoordelingen
Flammekueche avec courge, pommes et fines herbes
1h 30min
Tranche aux pépites de chocolat et beurre de cacahuète
1h 20min
Tranche de meringue façon crumble aux pommes
2h
Salade de chou-fleur et patate douce aux fruits à coque
40 Min
Noix de Saint-Jacques vapeur à la purée de chou-fleur et de truffe
35 min
Crème de bettes
35 min
Noix de Saint-Jacques et purée de petits pois
25min