
Apparaten en accessoires
Paastuin
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 25min
10 stuks
Ingrediënten
Chocoladecrème
-
melk150 g
-
room, 35% vet150 g
-
eierdooiers3
-
suiker25 g
-
pure chocolade in stukken200 g
Chocolade genoise
-
boter om in te vetten
-
bloem om te bestuiven
-
eieren4
-
suiker140 g
-
boter20 g
-
cacaopoeder40 g
-
bloem100 g
-
bakpoeder (½ zakje)1 tl
Opbouw
-
chocoladekoekjes150 g
-
koekjes type KitKat®, in de lengte doormidden gesneden10 pakken
-
suikerpasta oranje en wit300 g
Voeding per 1 stuk
Calorieën
672.7 kcal /
2813.9 kJ
Eiwitten
12.3 g
Vetten
28.9 g
Koolhydraten
87.3 g
Vezels
4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Paasmenu
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Brak ocen
Mosselen met frietjes
45 min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Brak ocen
Limonade
5 min
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Brak ocen
Zwarte woud kerstbuche
1 godz. 30 min
Knapperige koekjes
1 godz. 30 min
Heerlijke herfstdressing
Brak ocen
Rundsburgers met kaasvulling
40 min
Mango kleefrijst cake (vegan)
11 godz.
Shortbread karamel gezouten boter
2 godz. 25 min
Scones met frambozenboter
25 min