Apparaten en accessoires
Paastuin
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 25min
10 stuks
Ingrediënten
Chocoladecrème
-
melk150 g
-
room, 35% vet150 g
-
eierdooiers3
-
suiker25 g
-
pure chocolade in stukken200 g
Chocolade genoise
-
boter om in te vetten
-
bloem om te bestuiven
-
eieren4
-
suiker140 g
-
boter20 g
-
cacaopoeder40 g
-
bloem100 g
-
bakpoeder (½ zakje)1 tl
Opbouw
-
chocoladekoekjes150 g
-
koekjes type KitKat®, in de lengte doormidden gesneden10 pakken
-
suikerpasta oranje en wit300 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
12.3 g
Calorieën
2813.9 kJ /
672.7 kcal
Vetten
28.9 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
87.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paasmenu
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kaneelrolletjes met glazuur
2 godz. 30 min
Warme chocolademelk op een stokje
1 godz. 20 min
Koekjes met chocoladechips
50 min
Chicago deep dish-pizza
Brak ocen
Zoetzure vis met rijst
1 godz. 5 min
Vers pastadeeg
1 godz.
Appeltaart
1 godz.
Valentijnkoekjes met aardbei
Brak ocen
Nougatine
1 godz. 30 min
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Brak ocen
Vegan red velvet cupcakes
4 godz.
Avocado-ijs met Chocoladesaus
Brak ocen