Apparaten en accessoires
Paastuin
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 25min
10 stuks
Ingrediënten
Chocoladecrème
-
melk150 g
-
room, 35% vet150 g
-
eierdooiers3
-
suiker25 g
-
pure chocolade in stukken200 g
Chocolade genoise
-
boter om in te vetten
-
bloem om te bestuiven
-
eieren4
-
suiker140 g
-
boter20 g
-
cacaopoeder40 g
-
bloem100 g
-
bakpoeder (½ zakje)1 tl
Opbouw
-
chocoladekoekjes150 g
-
koekjes type KitKat®, in de lengte doormidden gesneden10 pakken
-
suikerpasta oranje en wit300 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
12.3 g
Calorieën
2813.9 kJ /
672.7 kcal
Vetten
28.9 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
87.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paasmenu
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Nessuna valutazione
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Nessuna valutazione
Marshmallows
2h 30min
Kleine carnaval beignets
Nessuna valutazione
Vanille-ijs sandwiches
13h 25min
Gefermenteerde wortelen
Nessuna valutazione
Toffees
2h
Chocolade toffee cake
2h
Drie kaas pides
1h 40min
Koreaanse Fried Chicken
3h 10min
Vegan moussaka
1h 50min
Koekjes met chocoladedragees
1h