Apparaten en accessoires
Paastuin
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 25min
10 stuks
Ingrediënten
Chocoladecrème
-
melk150 g
-
room, 35% vet150 g
-
eierdooiers3
-
suiker25 g
-
pure chocolade in stukken200 g
Chocolade genoise
-
boter om in te vetten
-
bloem om te bestuiven
-
eieren4
-
suiker140 g
-
boter20 g
-
cacaopoeder40 g
-
bloem100 g
-
bakpoeder (½ zakje)1 tl
Opbouw
-
chocoladekoekjes150 g
-
koekjes type KitKat®, in de lengte doormidden gesneden10 pakken
-
suikerpasta oranje en wit300 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
12.3 g
Calorieën
2813.9 kJ /
672.7 kcal
Vetten
28.9 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
87.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paasmenu
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Cashew brood wentelteefjes
Geen beoordelingen
Vegan appeltaart met crumble en meringue
Geen beoordelingen
Rabarbertaart
55min
Gerookte zalm sneetjes
Geen beoordelingen
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2u. 50min
Tomatenmannetjes
Geen beoordelingen
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1u. 20min
Chocolade toffee cake
2u.
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Geen beoordelingen
Duo van zondagse vlechtbroodjes
2u. 10min
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Geen beoordelingen
Granaatappel Mojito
10min