Casserole de patates douces (avec le Peeler)

Casserole de patates douces (avec le Peeler)

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15u.
Totaal 1u. 20min
8 portions

Ingrediënten

Garniture streusel aux noix de pécan
  • 115 g de beurre en dés et un peu pour graisser
  • 60 - 70 g de sucre brun foncé selon vos goûts
  • 85 g de noix de pécan hachées
  • 115 g de farine de blé
Garniture de patates douces
  • 680 g de patates douces en demi-lunes (2,5 cm d'épaisseur)
  • 1200 g d'eau
  • 115 g de beurre en dés
  • 115 g de lait entier
  • 30 - 60 g de sucre brun foncé selon vos goûts
  • 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
  • ½ c. à café de sel
  • ½ c. à café de cannelle en poudre
  • ¼ c. à café de noix de muscade moulue
  • 2 œufs de gros calibre
  • 140 g de miniguimauves

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 250 mg
Eiwitten 7 g
Calorieën 2316.4 kJ / 553.6 kcal
Vetten 33 g
Vezels 4.1 g
Verzadigd vet 16.1 g
Koolhydraten 60.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...