Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base de almendras y mousse de guayaba
- 130 g de almendras fileteadas
- 170 g de galletas María
- 120 g de mantequilla con sal, en cubos pequeños
- 21 g de grenetina en polvo
- 240 g de jugo de fruta (guayaba)
- 225 g de media crema
- 390 g de leche condensada
- 180 g de queso crema
- 500 g de guayaba, en mitades y sin semillas
- 1 cdita de esencia de vainilla
Ate de guayaba
- 7 g de grenetina en polvo
- 125 g de agua
- 100 g de jugo de naranja
- 300 g de ate de guayaba
- guayaba, fresca, en rebanadas, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2073.9 kJ / 495.7 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 57.4 g
- Vetten
- 26.1 g
- Verzadigd vet
- 12.2 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 242.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa martajada
50 min
Nieve de frutos rojos
20min
Pollo con mole TM6
1h
Gelatina de mango
6h 15min
Chile en nogada
3 Std.
Pay dátil y nuez
1h 10 min
Chiles en nogada
1h
Pan de elote
2h
Gelatina de mango
15min
Mostachón de frutos rojos
1h 30min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1h 30min
Gelatina de mazapán
2h