Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base de almendras y mousse de guayaba
- 130 g de almendras fileteadas
- 170 g de galletas María
- 120 g de mantequilla con sal, en cubos pequeños
- 21 g de grenetina en polvo
- 240 g de jugo de fruta (guayaba)
- 225 g de media crema
- 390 g de leche condensada
- 180 g de queso crema
- 500 g de guayaba, en mitades y sin semillas
- 1 cdita de esencia de vainilla
Ate de guayaba
- 7 g de grenetina en polvo
- 125 g de agua
- 100 g de jugo de naranja
- 300 g de ate de guayaba
- guayaba, fresca, en rebanadas, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2073.9 kJ / 495.7 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 57.4 g
- Vetten
- 26.1 g
- Verzadigd vet
- 12.2 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 242.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolitas de nuez
30 Min
Salsa martajada
50 Min
Pollo con mole TM6
1 Std.
Pan de elote chorreado de gloria (Black Diamond)
1 Std. 30 Min
Uchepos de elote (Black Diamond)
45 Min
Pan de elote
2h
Gelatina de mango
15min
Carlota de limón
5 Std.
Gelatina de cajeta
4 Std.
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1 Std. 30 Min
Mostachón de frutos rojos
1 Std. 30 Min
Gelatina de mazapán
2h