Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastel de elote
- 90 g de mantequilla
- 387 g de leche condensada (aprox. 1 lata)
- 1 cdita de extracto de vainilla natural
- 4 huevos
- 6 elotes frescos, blanco o amarillo, desgranados
- 140 g de harina de trigo
- 1 cda de polvo para hornear
Rompope
- 500 g de leche
- 100 g de azúcar
- ½ de rama de canela (aprox. 5 cm)
- 1 clavo de olor
- 6 yemas de huevo
- ½ cdita de extracto de vainilla natural
-
70
g de ron
of 70 g de brandy
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1096 kJ / 261 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 128 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz con leche
3h
Todo en uno: Arroz blanco y rollitos de pollo con verduras - Demo presentadores
40min
Clericot
10 min
Panqué de vainilla
55min
Dulce de tapioca
1h
Panqué de elote al Varoma
2h 20min
Chiles en nogada
1h
Pan de elote
2h
Agua de Horchata
10 min
Panqué de limón con crema de zarzamoras
1h 45min
Nieve de frutas
10 min
Gelatina de mazapán
2h