Apparaten en accessoires
Pastel de elote con rompope TM6
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u.
12 porciones
Ingrediënten
Pastel de elote
-
90 g de mantequilla
-
387 g de leche condensada (aprox. 1 lata)
-
1 cdita de extracto de vainilla natural
-
4 huevos
-
6 elotes frescos, blanco o amarillo, desgranados
-
140 g de harina de trigo
-
1 cda de polvo para hornear
Rompope
-
500 g de leche
-
100 g de azúcar
-
½ de rama de canela (aprox. 5 cm)
-
1 clavo de olor
-
6 yemas de huevo
-
½ cdita de extracto de vainilla natural
-
70 g de brandy70 g de ron
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porción
Natrium
128 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
1096 kJ /
261 kcal
Vetten
14 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
8 g
Koolhydraten
31 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
ROCKSTARS®
19 recepten
Mexico
Mexico
Misschien vind je het ook leuk...
Pay de guayaba con almendras
4u. 30min
Tamales canarios
2u.
Pan de elote chorreado de gloria (Black Diamond)
1u. 30min
Pan de elote
2u.
Agua de Horchata
10min
Tamales de elote, queso y zarzamora
2u. 30min
Gelatina de mango
15min
Fruit cake
4u.
Chiles en nogada
1u.
Gelatina de rompope
5u. 20min
Pay de queso
6u.
Pay de calabaza
4u.