香料油漬風乾小番茄

香料油漬風乾小番茄

5.0 4 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 6u.
4 人份

Ingrediënten

  • 小番茄 (洗淨,去蒂頭)
    550 克
  • 蒜頭 切半
    10 克
  • 新鮮羅勒 (或九層塔)
    10 克
    5 克 新鮮迷迭香
  • 橄欖油
    100 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 4 人份

Natrium 32.3 mg
Eiwitten 5.1 g
Calorieën 5190.3 kJ / 1241.7 kcal
Vetten 121.3 g
Vezels 9.2 g
Verzadigd vet 0 g
Koolhydraten 40.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...