Apparaten en accessoires
香料油漬風乾小番茄
Voorbereiding. 10min
Totaal 6u.
4 人份
Ingrediënten
-
小番茄 (洗淨,去蒂頭)550 克
-
蒜頭 切半10 克
-
5 克 新鮮迷迭香新鮮羅勒 (或九層塔)10 克
-
橄欖油100 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 人份
Natrium
32.3 mg
Eiwitten
5.1 g
Calorieën
5190.3 kJ /
1241.7 kcal
Vetten
121.3 g
Vezels
9.2 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
40.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
用低溫烘培自製美味
10 recepten
Taiwan
Taiwan