Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filling
- 2 oz unsalted butter, diced
- 1 ½ oz dark brown sugar
- 1 tsp ground cinnamon
Dough
- 3 ½ oz water
- 1 ½ oz whole milk
- 2 oz unsalted butter, diced, plus extra to grease
- 1 oz sugar
-
2 ¼
tsp active dry yeast
of 1 packet/envelope active dry yeast - 9 ½ oz all-purpose flour, plus extra to dust
- ½ tsp salt
- ½ tsp vanilla extract
Topping
- 2 oz dark brown sugar
- 3 oz unsalted butter, diced
- 2 oz honey
- ½ tsp salt
- 2 ½ oz chopped pecans
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1637 kJ / 391.3 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 48.3 g
- Vetten
- 20.7 g
- Verzadigd vet
- 12.9 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 301.3 mg
Alternatieve recepten
Vanilla Madeleines
1h 30min
Lemon Pound Cake
2h
Peach Cobbler
2h 35min
Banana Nut Bundt Cake
1h 30min
Salted Caramel and Chocolate Mousse
4 Std. 15 Min
Caramel Peach Kringle
2h 55min
Creamy Orange and Pineapple Jello Mold
4h 20min
Lemon Peel Pound Cake
1h 50min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
3h 45 min
Apricot and Caramel Carrot Cake
3 Std. 10 Min
Lemon Poppy Seed Loaf
1h 10min
New Orleans Style Cheesecake
6h 5min