莴笋肉片

莴笋肉片

4.3 22 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
2 人份

Ingrediënten

  • 猪里脊肉 切片
    150 克
  • 料酒
    5 克
  • 生抽
    5 克
  • 淀粉 (约2克)
    ½ 茶匙
  • 20 克
  • 莴笋 去皮,切片
    250 克
  • (约½平茶匙)
    2 克
  • (约½平茶匙)
    2 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 615.7 mg
Eiwitten 16.2 g
Calorieën 955 kJ / 228.5 kcal
Vetten 16.1 g
Vezels 0.8 g
Verzadigd vet 3.4 g
Koolhydraten 4.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...