Apparaten en accessoires
莴笋肉片
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
2 人份
Ingrediënten
-
猪里脊肉 切片150 克
-
料酒5 克
-
生抽5 克
-
淀粉 (约2克)½ 茶匙
-
油20 克
-
莴笋 去皮,切片250 克
-
盐 (约½平茶匙)2 克
-
糖 (约½平茶匙)2 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
615.7 mg
Eiwitten
16.2 g
Calorieën
955 kJ /
228.5 kcal
Vetten
16.1 g
Vezels
0.8 g
Verzadigd vet
3.4 g
Koolhydraten
4.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
21天快手菜
21 recepten
China
China