胡椒猪肚鸡汤

胡椒猪肚鸡汤

4.9 21 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 35min
6 人份

Ingrediënten

  • 猪肚 新鲜的(约450克)
    1 个
  • 面粉 清洗用
  • 白醋 清洗用
  • 1500 克
  • 料酒
    70 克
  • 花椒
    5 克
  • 切片
    40 克
  • 打结
    5 支
  • 10 克
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 热水
    1400 克
  • 切块
    500 克
    500 克 童子鸡, ,切块(见要诀)
  • 10 克
  • 枸杞
    1 汤匙
  • 生抽 蘸料用
    1 汤匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 894.5 mg
Eiwitten 23.2 g
Calorieën 821.3 kJ / 196.5 kcal
Vetten 9.3 g
Vezels 0.6 g
Verzadigd vet 3.8 g
Koolhydraten 3.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...