Torta di riso alla cannella

Torta di riso alla cannella

4.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 5u.
16 porzioni

Ingrediënten

Base
  • 100 g di frutta secca mista sgusciata (ad es. mandorle, anacardi, noci, nocciole...)
  • 80 g di fiocchi di avena
  • 80 g di datteri denocciolati
  • 40 g di olio di cocco
Ripieno
  • 100 g di datteri denocciolati
  • 1400 g di acqua
  • 270 g di crema di mandorle
  • 6 - 8 limoni solo la scorza (senza la parte bianca), a listarelle
  • 1 stecca di cannella
  • 250 g di riso a chicco corto
  • 1 pizzico di sale
  • 8 g di gelatina in fogli
  • 1 - 2 cucchiaini di cannella in polvere

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 133.2 mg
Eiwitten 7.8 g
Calorieën 1175 kJ / 281 kcal
Vetten 15.6 g
Vezels 3.2 g
Verzadigd vet 3.6 g
Koolhydraten 31.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...