Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 100 g di frutta secca mista sgusciata (ad es. mandorle, anacardi, noci, nocciole...)
- 80 g di fiocchi di avena
- 80 g di datteri denocciolati
- 40 g di olio di cocco
Ripieno
- 100 g di datteri denocciolati
- 1400 g di acqua
- 270 g di crema di mandorle
- 6 - 8 limoni, solo la scorza (senza la parte bianca), a listarelle
- 1 stecca di cannella
- 250 g di riso a chicco corto
- 1 pizzico di sale
- 8 g di gelatina in fogli
- 1 - 2 cucchiaini di cannella in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1175 kJ / 281 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 31.6 g
- Vetten
- 15.6 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 133.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane di grano saraceno a fermentazione naturale (senza glutine)
25h
Torta vegana arancia e cocco
1h 30 min
Torta di castagne (senza glutine)
1h 30 min
Formaggio vegano di semi di girasole al forno
40 dk
Crostata di mais e anacardi con albicocche (senza glutine)
1sa 50 dk
Crema al cioccolato e fragole (TM6)
20 dk
Rotolini di farro
30 Std.
Focaccia integrale a lunga lievitazione
24h
Bevanda a base di mandorle (vegan)
10 Min
Muffin alle carote con glassa (vegan)
30 dk
Torta di carote e mandorle (senza glutine)
2h 40 min
Impasto per pizza integrale
2sa