清炖蹄膀

清炖蹄膀

4.5 6 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 15min
6 人份

Ingrediënten

  • 猪蹄膀,生的 切大块,提前汆烫沥干(见要诀)
    800 克
  • 料酒
    30 克
  • 打结
    2 支
  • 切片
    20 克
  • 1500 克
  • 约1茶匙,依个人口味调整
    5 克
  • 生抽 作为蘸料使用
    1 汤匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 598 mg
Eiwitten 18.1 g
Calorieën 1260.3 kJ / 301.5 kcal
Vetten 23.5 g
Vezels 0.1 g
Verzadigd vet 8.2 g
Koolhydraten 3.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...