Apparaten en accessoires
清炖蹄膀
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 15min
6 人份
Ingrediënten
-
猪蹄膀,生的 切大块,提前汆烫沥干(见要诀)800 克
-
料酒30 克
-
葱 打结2 支
-
姜 切片20 克
-
水1500 克
-
盐 约1茶匙,依个人口味调整5 克
-
生抽 作为蘸料使用1 汤匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
598 mg
Eiwitten
18.1 g
Calorieën
1260.3 kJ /
301.5 kcal
Vetten
23.5 g
Vezels
0.1 g
Verzadigd vet
8.2 g
Koolhydraten
3.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
家常猪肉料理
10 recepten
China
China