Bawarskie bułki preclowe (Panini di Heidi)

Bawarskie bułki preclowe (Panini di Heidi)

3.4 117 beoordeling
Voorbereiding. 40min
Totaal 4u. 30min
10 sztuk

Ingrediënten

  • 300 g wody letniej, plus dodatkowa ilość do gotowania (ok. 2 l)
  • 20 g drożdży świeżych pokruszonych
    2 łyżeczki suchych drożdży
  • 500 g mąki pszennej chlebowej typu 650-750, plus dodatkowa ilość do oprószenia
  • 10 g cukru
  • 10 g soli
  • 40 g sody oczyszczonej
  • sól gruboziarnista do posypania (patrz wariant)

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 sztukę

Natrium 395.4 mg
Eiwitten 5.7 g
Calorieën 716 kJ / 171.1 kcal
Vetten 0.4 g
Vezels 1.2 g
Verzadigd vet 0.1 g
Koolhydraten 38.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...