Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g wody, letniej, plus dodatkowa ilość do gotowania (ok. 2 l)
-
20
g drożdży świeżych, pokruszonych
of 2 łyżeczki suchych drożdży - 500 g mąki pszennej chlebowej, typu 650-750, plus dodatkowa ilość do oprószenia
- 10 g cukru
- 10 g soli
- 40 g sody oczyszczonej
- sól gruboziarnista, do posypania (patrz wariant)
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 716 kJ / 171.1 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 38.7 g
- Vetten
- 0.4 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 395.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Szwajcarski chleb rustykalny
25hod. 20min
Turecki płaski chleb
2u.
Francuska bagietka
3h 50min
Prosty chleb mieszany
3h 40min
Bagietki rustykalne
15h
Słodkie weneckie bułki maślane
2u.
Bagietki
15h
Mini foccacie z oregano
3h 40min
Bawarski chleb preclowy
2u.
Tradycyjne bagietki
2u. 30min
Mleczny chleb (metoda Tangzhong)
2 Std. 45 Min
Bułki śniadaniowe
1h 40min