Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Queso rallado
- 100 - 150 g de queso en trozos (manchego, emmental u otro a su gusto)
Pan rallado aromatizado
- 100 - 150 g de pan duro o blando en trozos
- 1 - 2 dientes de ajo
- 5 - 6 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
Salsa boloñesa
- 1 - 2 dientes de ajo
- 250 g de verduras para sofrito en trozos de 2-3 cm (p. ej. cebolla, zanahoria, puerro, apio, pimiento rojo o verde, etc.)
- 30 g de aceite de oliva
- 150 g de champiñones blancos frescos
- 350 - 400 g de tomate frito
- 800 g de carne picada
- 400 g de tomate triturado en conserva
- 2 cucharaditas de sal
- 2 calabacines (cortados por la mitad longitudinalmente y vaciados)
- 3 - 4 pellizcos de pimienta negra molida
- 3 - 4 pellizcos de orégano seco
- 1 - 2 hojas de laurel secas
Salsa bechamel
- 90 g de mantequilla
- 1000 g de leche entera
- 90 g de harina de trigo
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
Montaje de la lasaña
- 15 - 20 placas de lasaña secas precocidas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2509 kJ / 599 kcal
- Eiwitten
- 27.9 g
- Koolhydraten
- 50.1 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 14.1 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 1051.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentejas pardinas con compango
2 Std. 50 Min
Pisto con patatas y huevos duros
45 min
Bombones Navideños
1 godz.
Lasaña boloñesa con setas
1h 45min
Conoce Thermomix®
1 godz. 30 min
Milhojas de patatas
1 godz. 30 min
Masa de pan básica
1 godz.
Limonada
5min
Lasaña boloñesa
1 godz. 30 min
Estrella con crema de chocolate y avellanas
2 Std.
Espuma de fresas
5min
Pan de Viena con chorizo
45 min