Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Nudeln
- 125 g Mozzarella, abgetropft
- 1300 g Wasser
- 1 geh. TL Salz
- 10 g Öl
- 200 g Penne, groß (z. B. Tortiglioni von Barilla)
Tomatensauce
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 250 g Tomaten, geviertelt
- 1 TL Pizzagewürz
-
¾
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 Prise Pfeffer
- 2 Spritzer Balsamico, dunkel
- 1 Prise Zucker
- 1 EL Tomatenmark
- 40 g gelbe Paprika, in kleinen Würfeln (5 mm), siehe Tipp
- 40 g Peperoni-Salami, in kleinen Würfeln (5 mm), siehe Tipp
- 20 g Oliven, schwarz, entsteint, in Ringen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1201 kJ / 287 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 815 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetarische Fladenbrotpizza
30min
Quesadillas mit gebratenem Gemüse
40min
Gefüllte Ofenkartoffeln mit Sour-Cream-Dip
1h 25min
Fixe Feierabendstulle
30min
Regenbogen-Sandwich
40min
Cheeseburger-Wraps
35min
Überbackene Nachos mit viererlei Dips
40min
Ratatouille-Galette
1 godz. 30 min
Spätzle-Burger
1 godz. 30 min
Unterwegs-Wraps
15 Min
Pizza Big-Mac-Style
1 godz. 30 min
Überbackene Nachos
30min