Zupfbrot mit Camembert-Kern
TM6 TM5

Zupfbrot mit Camembert-Kern

4.1 (32 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 170 g Wasser
  • 1 TL Zucker
  • 20 g frische Hefe, grob zerbröselt
  • 330 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
  • ¾ TL Salz
  • 15 g Olivenöl
  • 250 g Camembert, rund

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
1379 kJ / 330 kcal
Eiwitten
11 g
Koolhydraten
57 g
Vetten
7 g
Verzadigd vet
2 g
Vezels
3.2 g
Natrium
502 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten