Zupfbrot mit Camembert-Kern

Zupfbrot mit Camembert-Kern

4.0 39 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 15min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Wasser
    170 g
  • Zucker
    1 TL
  • frische Hefe grob zerbröselt
    20 g
  • Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
    330 g
  • Salz
    ¾ TL
  • Olivenöl
    15 g
  • Camembert rund
    250 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Natrium 502 mg
Eiwitten 11 g
Calorieën 1379 kJ / 330 kcal
Vetten 7 g
Vezels 3.2 g
Verzadigd vet 2 g
Koolhydraten 57 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...