Pavlova con coulis de frambuesa, higos y granada

Pavlova con coulis de frambuesa, higos y granada

4.3 11 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 6u.
10 porciones

Ingrediënten

Corona de Pavlova
  • 250 g de azúcar
  • 200 g de claras de huevo (aprox. 6-7 claras de huevo)
  • 1 cdita de vinagre blanco
  • 1 cdita de extracto de vainilla natural
  • 10 g de fécula de maíz
Coulis de frambuesa
  • 200 g de frambuesas
    200 g de frambuesas congeladas
  • 100 g de azúcar
  • 20 g de jugo de limón amarillo
Crema batida y montaje
  • 500 g de crema para batir (30-40% grasa)
  • 2 - 4 higos (optioneel) para decorar
  • 1 granada desgranada
  • hojas de menta frescas para decorar

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porción

Natrium 54.4 mg
Eiwitten 4.1 g
Calorieën 1500.1 kJ / 358.5 kcal
Vetten 19.1 g
Vezels 2.7 g
Verzadigd vet 11.5 g
Koolhydraten 45.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...