Apparaten en accessoires
Bolas de Berlim
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 40min
16 unidades
Ingrediënten
Massa lêveda
-
leite150 g
-
2 c. chá de fermento de padeiro seco, (8 g)fermento de padeiro fresco25 g
-
farinha tipo 55200 g
Massa
-
leite80 g
-
açúcar mais q.b. p/ envolver80 g
-
manteiga50 g
-
gemas de ovo4
-
farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar300 g
-
sal1 c. chá de
-
Óleo q.b. p/ fritar
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 unidade
Eiwitten
4 g
Calorieën
858 kJ /
205 kcal
Vetten
5 g
Koolhydraten
36 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Profiteroles
1u. 30min
Churros com chocolate quente
45min
Mini guardanapos
25min
Rissóis de camarão
1u. 30min
Creme de pasteleiro
15min
Napolitanas de chocolate
4u. 40min
Massa folhada de chocolate
1u. 40min
Bolas de berlim com custard de baunilha
4u. 20min
Éclairs de chocolate
2u.
Bolos de arroz
35min
Croissants
2u.
Pão com chouriço
1u. 30min