Apparaten en accessoires
Bolas de Berlim
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 40min
16 unidades
Ingrediënten
Massa lêveda
-
leite150 g
-
2 c. chá de fermento de padeiro seco, (8 g)fermento de padeiro fresco25 g
-
farinha tipo 55200 g
Massa
-
leite80 g
-
açúcar mais q.b. p/ envolver80 g
-
manteiga50 g
-
gemas de ovo4
-
farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar300 g
-
sal1 c. chá de
-
Óleo q.b. p/ fritar
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 unidade
Eiwitten
4 g
Calorieën
858 kJ /
205 kcal
Vetten
5 g
Koolhydraten
36 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Churros com chocolate quente
45min
Rissóis de camarão
1u. 30min
Massa choux
1u. 30min
Bolas de Berlim recheadas com leite condensado
4u. 5min
Carcaças
1u. 50min
Creme de pasteleiro
15min
Napolitanas de chocolate
4u. 40min
Éclairs de chocolate
2u.
Bolos de arroz
35min
Croissants
2u.
Pastéis de nata
45min
Pão com chouriço
1u. 30min