Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à tartiner
- 50 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 20 g d'huile de noisette
- 50 g de chocolat au lait praliné, détaillé en morceaux
- 1 c. à café de cacao en poudre
- 150 g de lait concentré sucré
La pannacotta
- 6 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille)
- 300 g de lait
- 60 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de sucre vanillé (1 sachet)
- 300 g de crème liquide 35% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1377.3 kJ / 330.4 kcal
- Eiwitten
- 5.6 g
- Koolhydraten
- 27.6 g
- Vetten
- 21.6 g
- Verzadigd vet
- 13.1 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 70.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème dessert aux speculoos
6h 20min
Croustillant Carambar et Chamallows
35min
Pancake en verrine, chocolat-banane
35min
Coulant aux chocolats noir et au lait, insert au chocolat blanc
2u. 45min
Moelleux aux barres chocolatées
1ωρ.
Brownies Kinder Bueno
35min
Fondant baulois aux pépites de caramel
8h
Crème dessert saveur madeleine
20 λεπτ.
Crémeux de Carambar
2 godz. 30 min
Gâteau magique au chocolat blanc
3h 15min
Flan à la noix de coco
1h 15min
Crème brûlée à la vanille
3 Std. 45 Min