Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à tartiner
- 50 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 20 g d'huile de noisette
- 50 g de chocolat au lait praliné, détaillé en morceaux
- 1 c. à café de cacao en poudre
- 150 g de lait concentré sucré
La pannacotta
- 6 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille)
- 300 g de lait
- 60 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de sucre vanillé (1 sachet)
- 300 g de crème liquide 35% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1377.3 kJ / 330.4 kcal
- Eiwitten
- 5.6 g
- Koolhydraten
- 27.6 g
- Vetten
- 21.6 g
- Verzadigd vet
- 13.1 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 70.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheesecake speculoos et caramel
2h 45min
Croquets aux noix de pécan
55 min
Tartelette au chocolat praliné
2h 30min
Soupe de pâtes
35 min
Rochers coco et chocolat
35 min
Moelleux aux barres chocolatées
1h
Délice au Carambar
2h 30min
Tiramisu noisettes caramel et biscuits petit-beurre
12h 20min
Crème dessert aux speculoos
6 Std. 20 Min
Brownies Kinder Bueno
35 min
Cheesecake aux speculoos
1h
Mousse au chocolat magique
15 min