![Pannacotta à la pâte à tartiner Pannacotta à la pâte à tartiner](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/cdd1a2871a075311119cdd27f9003bdc/Derivates/febed9349b21ba2e0d16b7d3a463aaf768e746ed.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à tartiner
- 50 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 20 g d'huile de noisette
- 50 g de chocolat au lait praliné, détaillé en morceaux
- 1 c. à café de cacao en poudre
- 150 g de lait concentré sucré
La pannacotta
- 6 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille)
- 300 g de lait
- 60 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de sucre vanillé (1 sachet)
- 300 g de crème liquide 35% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1377.3 kJ / 330.4 kcal
- Eiwitten
- 5.6 g
- Koolhydraten
- 27.6 g
- Vetten
- 21.6 g
- Verzadigd vet
- 13.1 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 70.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème dessert saveur madeleine
20 min
Terrine de fromage frais aux herbes
2h 20min
Mousse aux 3 chocolats
5 godz. 40 min
Brownies Kinder Bueno
35 min
Minicannelés aux speculoos
1h 20min
Gros chou chantilly saveur tiramisu
1 Std. 50 Min
Tiramisu à la pâte à tartiner et aux speculoos
6 godz. 30 min
Mousse au chocolat aux crêpes dentelle
4 Std. 20 Min
Flan pâtissier au chocolat au lait
1h 40min
Crème dessert aux noisettes
2h 40min
Mi-cuit au chocolat
45min
Flan sans pâte
6h