Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à tartiner
- 50 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 20 g d'huile de noisette
- 50 g de chocolat au lait praliné, détaillé en morceaux
- 1 c. à café de cacao en poudre
- 150 g de lait concentré sucré
La pannacotta
- 6 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille)
- 300 g de lait
- 60 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de sucre vanillé (1 sachet)
- 300 g de crème liquide 35% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1377.3 kJ / 330.4 kcal
- Eiwitten
- 5.6 g
- Koolhydraten
- 27.6 g
- Vetten
- 21.6 g
- Verzadigd vet
- 13.1 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 70.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fondant au chocolat
40 min
Roulé de saumon, chèvre et pommes de terre
1h
Flan pâtissier au chocolat au lait
1h 40min
Cheesecake speculoos et caramel
2h 45min
Croustillant Carambar et Chamallows
35 min
Pâte à tartiner aux speculoos
10min
Brownies Kinder Bueno
35 min
Cheesecake sans cuisson aux Oreo®
12h
Crème dessert aux speculoos
6h 20min
Cookie cake fourré à la pâte à tartiner
40 min
Roulé à la pâte à tartiner
25 min
Tiramisu à la pâte à tartiner et aux speculoos
6 Std. 30 Min