Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille et un récipient d'eau froide)
- 300 g de jus de pomme
- 350 g de pommes (3 env.), coupées en quartiers
- 220 g de biscuits au beurre, type sablés bretons
- 160 g de sucre en poudre
- 90 g de beurre mou
- 1 gousse de vanille, fendue dans la longueur
- 300 g de fromage blanc 20 % m.g.
- 250 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1954.3 kJ / 466.9 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 49.1 g
- Vetten
- 26.9 g
- Verzadigd vet
- 16.6 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 138 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bavarois aux trois chocolats
15 Std.
Entremets chocolat, insert framboise
17 Std.
Trianon
3 Std.
Gâteau mousse au praliné
13 Std.
Délice pomme-speculoos
12 Std.
Bûche à la vanille, noisettes et cacahuètes
8 Std.
Bavarois framboise-chocolat blanc
15 Std. 30 Min
Bavarois poire-chocolat
14 Std. 30 Min
Bûche caramel au beurre salé, pommes caramélisées, mousse pomme
4h 35 min
Verano
12h 45 min
Entremets cassis et crémeux citron
5h
Entremets façon tiramisu
5h