Apparaten en accessoires
Briouats
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 portions
Ingrediënten
-
150 g d'amande émondée
-
60 g de sucre en poudre
-
1 œuf
-
15 g d'eau de fleur d'oranger
-
2 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
-
50 g de beurre fondu
-
40 g de miel
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
10.5 g
Calorieën
1987 kJ /
477 kcal
Vetten
33 g
Vezels
6 g
Koolhydraten
35 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Escapade au Maroc vol. I
11 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Pain marocain
2u. 45min
Tarte à la fleur d'oranger
2u.
Crêpes berbères au miel
1u. 20min
Cornes de gazelle à la rose
45min
Gâteau de semoule à l'orange
6u. 45min
Délice chocolat-coco
1u. 30min
Baklavas libanais
1u. 5min
Briouats aux amandes, miel et graines de sésame
2u.
Pastilla au poulet
1u. 10min
Amaretti aux abricots
30min
Cornes de gazelle
1u.
Gâteau de semoule à l'eau de rose (Namoura)
4u. 40min