Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'amandes émondées
- 60 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 15 g d'eau de fleur d'oranger
- 2 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- 50 g de beurre fondu
- 40 g de miel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1987 kJ / 477 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cornes de gazelle à la rose
45min
Velouté aux saveurs marocaines
35min
Cornes de gazelle
1h
Pain marocain
2 Std. 45 Min
Baba à la noix de coco
2h
Gâteau de semoule à l'eau de rose (Namoura)
4h 40min
Bricks au crabe
45min
Briouats aux amandes, miel et graines de sésame
2h
Biscuits italiens aux fruits secs
35min
Fenetra de Toulouse
1h 30min
Gâteau de semoule à l'orange
6h 45min
Baklavas libanais
1h 5min