Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'amandes émondées
- 60 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 15 g d'eau de fleur d'oranger
- 2 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- 50 g de beurre fondu
- 40 g de miel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1987 kJ / 477 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cake à la noix de coco
55min
MARS - La crème et le gâteau espagnol de ma grand-mère - Richard Toix
1h 5min
Pain de Gênes
1h
Baklavas libanais
1h 5min
Pain marocain
3h 40min
Alfajores à la coco et au caramel
1h 15 min
Gâteau de semoule à l'eau de rose (Namoura)
4 godz. 40 min
Riz Biryani
45min
Briouats aux amandes, miel et graines de sésame
2h
Velouté aux saveurs marocaines
35min
Cornes de gazelle
1h
Pain marocain
2h 45min