Apparaten en accessoires
黃金時蔬鍋
Voorbereiding. 10min
Totaal 55min
4 人份
Ingrediënten
-
芋頭 切小塊(1.5公分厚),(約半包)150 克
-
2 塊 炸豆皮, ,切8小塊生豆皮 切8小塊2 塊
-
金滑菇 (約半包)120 克
-
蒟蒻 打結的絲狀。(約一小盒)8 個
-
玉米筍 (約一盒)6 - 8 根
-
大白菜 切塊350 克
-
新鮮黑木耳 (約75克),切絲1 朵
-
猴頭菇 (乾燥),溫水泡發後,擠乾水份剝成約6塊1 朵
-
乾香菇 泡發後切粗絲4 朵
-
水1000 克
-
黃金泡菜 (1罐),市售或自製450 克
-
枸杞1 大匙
-
素蠔油1 大匙
-
白芝麻油1 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
793.7 mg
Eiwitten
7.5 g
Calorieën
653.5 kJ /
156.3 kcal
Vetten
2.2 g
Vezels
8.9 g
Verzadigd vet
27.1 g
Koolhydraten
27.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
點一桌年夜飯
6 recepten
Taiwan
Taiwan