Tagliatelle with porcini mushrooms

Tagliatelle with porcini mushrooms

5.0 2 beoordeling
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
2 portions

Ingrediënten

  • fresh parsley leaves only
    10 g
  • garlic clove
    ½
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • fresh porcini mushrooms cut in slices
    50 g
    15 g dried porcini mushrooms, soaked in warm water for 20 minutes, drained
  • fresh mushrooms cut in slices
    50 g
  • salt plus extra for seasoning
    1 tsp
  • water
    1200 g
  • tagliatelle (long dried egg pasta)
    150 g
  • freshly ground black pepper to taste
    1 pinch

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1270.9 mg
Eiwitten 11.4 g
Calorieën 1778 kJ / 425 kcal
Vetten 16.1 g
Vezels 3 g
Verzadigd vet 2.6 g
Koolhydraten 58.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...