Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 320 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu i ciasta
- 3 jajka
- 1 żółtko
- 2 opakowania atramentu z kałamarnicy, płynnego (łącznie 8 g, patrz wskazówka)
- woda, do gotowania makaronu
- sól, do gotowania makaronu
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1510.5 kJ / 360.8 kcal
- Eiwitten
- 62.3 g
- Koolhydraten
- 14.3 g
- Vetten
- 6.5 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 348.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Czarna pizza z duchami
1h 40min
Makaron domowy z krewetkami i czerwonym pesto
1h
Ciasto francuskie szybkie
1h 20min
Burgery z plastrami grillowanej wołowiny, pastą z dyni i rukolą
1h 35min
Chleb-pająk
2 Std. 55 Min
Karkówka jagnięca (sous-vide) z sosem tahini i olejem miętowym (z osłoną noża miksującego)
13 Std.
Czarne ravioli z rybnym farszem
1h 45min
Zupa miso, owoce morza w sake z ryżem
1h 5min
Tajski bulion z krewetkami, pikantne jabłka
1h 15min
Lody marmurkowe
11h 30min
Dorsz (sous-vide, z osłoną noża miksującego) z purée ziemniaczanym
1h 50min
Ciasto francuskie
1h 45min