Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g masła, pokrojonego na kawałki, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia
- 215 g mleka
- 1 opakowanie suchych drożdży (7-8 g)
- 100 g cukru
- 450 g mąki pszennej, typu 650, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
- ½ łyżeczki soli
- 7 jajek, rozm. M, w tym 6 jajek zafarbowanych (patrz wskazówka)
- 1 żółtko, do posmarowania chlebków
- cukier perlisty, do posypania chlebków (optioneel)
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 2104 kJ / 503 kcal
- Eiwitten
- 20.4 g
- Koolhydraten
- 69.8 g
- Vetten
- 15.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chlebek-choinka do odrywania
2h 10min
Chlebki do żurku
2h 40min
Słodkie weneckie bułki maślane
2u.
Ciastka „kwiatki” na patyku
2h 5 min
Ciasteczka twarogowe zajączki
1h 10 min
Bułeczki śniadaniowe
1h 45min
Bułeczki wielkanocne zajączki
1u. 50min
Bułeczki jeżyki
2u. 30min
Czekoladowa gąsienica
3h 15min
Drożdżowy koszyczek wielkanocny
2h 10min
Baranek wielkanocny
1u. 30min
Brioszki prosiaczki
2u.