Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 克 蘑菇 ,切片
- 300 克 藜麥
- 60 克 橄欖油
- 30 克 米醋
- 80 克 醬油
- 40 克 香油
- 2 茶匙 烘烤芝麻粒
- 220 克 洋蔥 ,切塊
- 130 克 紅蘿蔔 ,切片(1-2公分)
- 1 粒 蒜頭
- 750 克 水
- 1 茶匙 鹽
- ½ - 1 顆 紫洋蔥
- 150 克 小黃瓜
-
100
克 綠蘆筍
of 100 克 冷凍毛豆 - 12 粒 小番茄
- 160 克 罐裝玉米粒
- 120 - 150 克 新鮮嫩菠菜
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 2662 kJ / 636.3 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 74.5 g
- Vetten
- 31.5 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 11 g
- Natrium
- 1541.8 mg