Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g mąki żytniej razowej, typu 1850-2000
- 250 g mąki pszennej razowej, typu 1850-2000
- 480 g ciepłej wody
-
25
g drożdży świeżych, pokruszonych
of 1 opakowanie suchych drożdży (7-8 g, patrz wskazówka) - 40 g siemienia lnianego
- 40 g pestek dyni
- 40 g ziaren słonecznika
- 10 g soli
- masło, do natłuszczenia
- Voeding
- per 1 kromkę
- Calorieën
- 353.5 kJ / 84.5 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 13.8 g
- Vetten
- 2.2 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 131.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chleb tostowy z mąką pełnoziarnistą
2 godz. 45 min
Bułki wielozbożowe z orzechami
3 godz. 40 min
Chleb z ziarnami
2 Std. 30 Min
Chleb z samopszy z sezamem
2 Std. 10 Min
Ziołowy chleb pełnoziarnisty
1 Std. 45 Min
Chleb twarogowy z jajkami (niskowęglowodanowy)
1 Std.
Chleb migdałowo-jogurtowy (bez mąki)
1 Std. 10 Min
Chleb żytnio-pszenny z oliwkami i bazylią
2 Std. 30 Min
Wielozbożowe bułki śniadaniowe
1h 15 min
Chleb pszenny z siemieniem lnianym
2 Std. 30 Min
Chleb jogurtowy
3 Std.
Chleb orkiszowy z płatkami owsianymi i sezamem
1 Std. 45 Min