Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 250 g di latte
- ½ cubetto di lievito di birra fresco (circa 20 g), sbriciolato
- 475 g di farina per treccia
- 50 g di burro, non salato, morbido
- 1 uovo
- 30 g di zucchero
- 1 ¼ di cucchiaino di sale
Composta
- 400 g di ciliegie, denocciolate, surgelate, scongelate
- 50 g di zucchero
- 30 g di succo di limone
- ¼ di cucchiaino di cannella in polvere
Bagna
- 300 g di latte
- 100 g di panna intera
- 30 g di burro, non salato
- 1 cucchiaio di zucchero a velo con 3-5% antiagglomerante per spolverizzare
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3084 kJ / 734 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 112 g
- Vetten
- 22 g
Alternatieve recepten
Salse 4 in 1 per fondue chinoise
Geen beoordelingen
Panini alle nocciole e frutta secca
3 godz. 5 min
Masala kirsch tiffin
2h 30min
Mousse veloce al caffè
5min
Gulasch
3h
Quiche di salmone e spinaci con feta
1h
Maluns grigionesi
Geen beoordelingen
Succo di primavera
Geen beoordelingen
Liquore al mango
Geen beoordelingen
Biscotti al tiramisù
1h 30min
Treccia al burro a 6 capi
2 Std. 35 Min
Pancake americani
40min